Op zoek naar bedrukte servetten? Zo vind je een goede partij om het aan uit te besteden

bedrukte servetten

Op zoek naar bedrukte servetten? Zo vind je een goede partij om het aan uit te besteden

Ben je een horeca-ondernemer? En ben je op zoek naar een partij om je bedrukte servetten aan uit te besteden? Als horeca-ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om een goede indruk te maken bij je klanten. Een van de manieren om dit te doen is door servetten te laten bedrukken met je logo of slogan erop. Maar hoe pak je dat aan? In deze blog geven we vijf tips voor als je servetten wilt laten bedrukken.

Kies voor kwaliteit

Het is verleidelijk om voor goedkope servetten te gaan, maar bedenk wel dat dit ook afstraalt op je bedrijf. Kies daarom voor kwalitatief hoogwaardige servetten met een goede dikte en stevigheid. Dit zorgt niet alleen voor een betere indruk bij je klanten, maar ook voor een hogere kwaliteit van je presentatie.

Kies een goede kleuren

Bij het ontwerpen van je bedrukte servetten is het belangrijk om goede kleuren te kiezen. Laat je kleuren aansluiten bij je huisstijl en zorg dat deze goed matchen met je logo. Kleuren hebben een grote impact op de uitstraling van je bedrijf, dus zorg dat je deze zorgvuldig kiest.

Hou het simpel

Overdaad schaadt, zeker bij het ontwerpen van servetten. Zorg dat je ontwerp simpel en eenduidig is, zodat het gemakkelijk te herkennen is voor je klanten. Een te ingewikkeld ontwerp kan er juist voor zorgen dat het logo of de slogan niet goed tot zijn recht komt en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Kies een goede maat

Servetten zijn er in verschillende maten . En het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor jouw specifieke situatie. Voor een café of lunchroom volstaat een standaard maat van bijvoorbeeld 33x33cm, maar voor een restaurant of evenement kun je beter kiezen voor een grotere maat. Overleg met je leverancier wat de beste keuze is voor jouw situatie.

Kies de juiste leverancier

Er zijn veel verschillende aanbieders van bedrukte servetten, maar lang niet allemaal bieden ze de kwaliteit en service die je wenst. Kies daarom voor een leverancier met een goede reputatie en vraag naar referenties van andere horecaondernemers. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

Samenvattend

Servetten laten bedrukken kan een goede manier zijn om een professionele uitstraling te creëren voor je bedrijf. Door te kiezen voor kwaliteit, de juiste kleuren, een eenduidig ontwerp en de juiste maat, zorg je dat je servetten naadloos aansluiten bij de identiteit van je bedrijf. Bovendien is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare leverancier met een goede reputatie. Met deze vijf tips komt het helemaal goed met de bedrukte servetten voor jouw horecagelegenheid.

 

Bron: non food horeca groothandel Victoria Horeca

 

Deel dit artikel