Blog

Check out our Latest News!

Masca del Tacco Susumaniello: een ode aan kracht en verfijning

Diep verscholen in het zonovergoten zuiden van Italië, in de regio Puglia, ligt een verborgen juweeltje genaamd Masca del Tacco Susumaniello. Deze opmerkelijke rode wijn is gemaakt van de Susumaniello-druif, een inheemse druivensoort die exclusief is voor deze regio. Met zijn verleidelijke karakter en uitgesproken smaken is Masca del Tacco Susumaniello een waar eerbetoon...

El Castilla Syrah: een symfonie van intensiteit en verfijning

El Castilla Syrah is een wijn die je betovert met zijn harmonie van kracht en verfijning. Gemaakt van de Syrah-druif, staat deze wijn bekend om zijn diepe kleur, uitgesproken smaakprofiel en indrukwekkende complexiteit. El Castilla Syrah is een eerbetoon aan de rijke traditie van wijnen uit de Castilla-La Mancha-regio in Spanje. Waar vakmanschap en passie...

Deze gerechten Zeeuwse gerechten mag je niet missen!

Een populaire provincie voor een binnenlandse vakantie in ons land is absoluut Zeeland. Deze provincie staat bekend om zijn prachtige landschap, pittoreske dorpjes en natuurlijk de zee met heerlijke stranden waar je lekker kan uitwaaien. Maar wat velen niet weten, is dat Zeeland ook een schatkamer is van heerlijke culinaire tradities en typische Zeeuwse gerechten....

Sappig gehaktbrood met jus

Een geweldig recept voor een trefzeker en sappig gehaktbrood. Makkelijk te bereiden en toch erg lekker. Het gehaktbrood komt eruit zonder te braden en lastig te draaien. Ook de saus, die bestaat uit bouillon, room en crème fraîche, kookt bijna vanzelf. Wil je liever een saus zonder room, dan kun je deze eenvoudig maken van bouillon,...

Internationale soepen: deze zijn het lekkerste

Gazpacho, misosoep of bouillabaisse: andere landen, internationale soepen. Bloemkoolsoep.eu (kijk niet naar de naam, want naast bloemkoolsoep bieden wij je vele recepten voor verschillende soepen) heeft voor jou in de kookpotten van de wereld gekeken en vertelt je welke soep in welk land gegeten wordt. Soepen zijn een typisch herfstgerecht: als het buiten wat kouder wordt...

Groene smoothie: waarom je het zeker moet proberen

Een groene smoothie als ontbijt, als to-go lunch of 's avonds voor het sporten als energiebooster. Je vindt het momenteel overal, op elke drankkaart, op veel Instagram-foto's en in gezondheidsmagazines. Maar hoe gezond is de powerdrank eigenlijk? Hoe bereid je een energieke en voedzame groene smoothie? En hoeveel energie levert de snel gemixte drank? We gaan...